Visit our store

Sinds 1 juni is de EGGcellent Store geopend. Gevestigd in het souterrain van restaurant Woods. Met het ruimste assortiment Big Green Egg Stuff!

Een logische stap voor eigenaar Wilfred Tegelaar die al jaren bevlogen Big Green Egg ambassadeur is en al diverse accessoires heeft ontworpen special voor de Big Green Egg. In 2019 is de Cast Iron Satay Grill aan de catalogus toegevoegd en naar verwachting volgt de volgende in 2021. De Big Green Egg staat voor topkwaliteit, precies waar restaurant Woods ook voor staat.

We faciliteerde al enige jaren bbq feestjes en hebben daar nu deze store aan toegevoegd. Als je bij ons je eitje komt kopen krijg je dus tevens de jarenlange ervaring mee. Alle modellen staan hier in de spotlight. Bij ons krijg je de informatie waar je naar op zoek bent en dat met het extra horeca tintje wat het zo gezellig maakt.

Zodra het weer verantwoord kan starten we met workshops. We hebben regelmatig iets te proeven en heffen het glas met elkaar bij de aanschaf van een EGG!
Achter de schermen bouwen we ook een webshop waar je later dit jaar online alles kan kopen wat we ook in onze store verkopen.

11 reacties op “Visit our store

  • Mariska zegt:

   Ik kan deze winkel zeer aanbevelen!! Fantastische service. Ik heb mijn man een egg voor zijn verjaardag gegeven en heb zelf 0 verstand ervan zeer goed uitgelegd. En nogmaals super service!!!!

 1. JJ zegt:

  Wat een geweldige winkel! Deskundig advies en super service. Het leuke is dat Wilfred zelf al jaren werkt met Green Egg bbq’s en daardoor allerlei tips heeft. Ik kan iedereen adviseren om bij Wilfred een Green Egg te kopen of de nodige accessoires! Een van de weinige zaken waar de klant centraal staat…..

 2. Bas zegt:

  Aanrader, bestelde wat begin van de middag vandaag en hij stond nog geen twee uur later voor de deur ‘ach was toch in de buurt..’ (woon niet ver bij Leiden vandaan). Top service dus!

 3. Aron zegt:

  Zojuist mijn GreenEgg bezorgd gekregen. Wat een service van Wilfred om hem op mijn dakterras te leveren en in elkaar te zetten. Daarna goede tips gekregen om hem direct uit te proberen. De passie voor deze BBQ straalt van hem af en je voelt je als klant erg centraal gesteld. Hoop snel een workshop te kunnen volgen

 4. Ardie zegt:

  Al twee Big Green Egg’s besteld. Meerdere vrienden zijn inmiddels ook vaste klant. Geweldige service! Komt hem langsbrengen, geeft goede tips en heeft echt een passie voor BGE’s en eten. Blij met Wilfred!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *